Pro Plan Dog Medium Adult – Optidigest

649kr

Nollställ
Artikelnr: Inte tillgänglig Kategori:

Beskrivning

Speciellt utvecklad för vuxna hundar med ett känsligt matsmältningssystem.

Pro Plan Dog Medium Adult Sensitive Digestion – Optidigest ger det skydd som hundar behöver för sitt känsliga matsmältningssystem. Utvecklad med PRO DIGEST – en kombination av ägg, naturlig lera och en mix av fibrer – hjälper den till att förbättra matsmältningen samt avföringskvaliten. Med lamm och ris av hög kvalitet och smältbarhet som första ingrediens, ger den din hund komplett näring och skydd, ett livslångt naturligt skydd.

Daglig rekommenderad fodermängd
Den dagliga rekommenderade fodermängden ska justeras beroend på väder (om din hund lever utomhus kommer den att konsumera mer när det är kallt), hundens aktivitetsnivå och fysiska kondition. Rent, färskt vatten ska alltid finnas tillgängligt. Produkten ska förvaras torrt och svalt.

•PRO-DIGEST: med ägg, naturliga lera och en blandning av fibrer för en förbättrad matsmältning, tarmflora och avföringskvalitet.
•Förhöjda nivåer av E och C-vitamin för att bekämpa fria radikaler och stödja en stark motståndskraft.
•Hög kvalitet på fett, protein och kolhydrater hjälper till att stödja och skydda matsmältningssystemet.
•Högkvalitativt protein, fettsyrorna omega 3 & 6, vitaminer och mineraler hjälper till att bygga en stark och hälsomsam hud och päls, som skyddar din hund mot påfrestningar från miljön.

Ingredienser:
Lamm (19%), majs, torkat fjäderfäprotein, majsgryn, majsglutenmjöl, ris (8%), torkad betmassa, animaliskt fett, hydrolysat, torkade ägg (1,5%), mineraler, fiskolja.

Näringsinnehåll:

Råprotein (%) 27
Råfett (%) 17
Vatten (%) 8.5
Aska (%) 7
Kalcium (%) 1.2
Fosfor (%) 1
Växtråd (%) 3
Vitamin A (IE/kg) 21000
Vitamin D (IE/kg) 16000
Vitamin E (IE/kg) 500
Koppar (mg/kg) 12
Selen (mg/kg) 0.15

Mer information

Storlek

3kg, 14kg