Pro plan Dog Small & Mini Adult – Optiderma

239kr

Nollställ
Artikelnr: Inte tillgänglig Kategori:

Beskrivning

Pro Plan Small & Mini Adult Sensitive skin – Optiderma Lax med ris är ett komplett helfoder för hundar av mindre ras med känslig hud.

PRO PLAN® Small & Mini Puppy Sensitive Derma är speciellt utvecklad för valpar av mindre ras med känslig hud. Vissa valpar av mindre ras har en tendens till känslig hud. Många faktorer bidrar till känslig hud (såsom foderintolerans, tarminflammation, stress), vissa valpar har mer tendens till att klia sig och andra upplever mer mjäll jämfört med de som inte har känslig hud. Valpar av mindre ras med en känslig hud upplever mindre känslighet när de äter ett foder som innehåller ingredienser som stödjer en sund hud och päls.

PRO PLAN® Small & Mini Puppy Sensitive Derma innehåller ett begränsat antal proteinkällor men även specifika näringsämnen såsom Omega 3 fettsyror, som hjälp till att minimera hudreaktioner associerade med foderkänslighet och stödjer därmed sund hud och päls.

Ingredienser:
Lax (20%), majs, majsglutenmjöl, torkat laxprotein, animaliskt fett, ris (7%), majsgryn, torkad betmassa, hydrolysat, mineraler.

Näringsinnehåll:

Råprotein (%) 32
Råfett (%) 21
Aska (%) 6.5
Växtråd (%) 2.5
Vitamin A (IE/kg) 28100
Vitamin D (IE/kg) 910
Vitamin E (IE/kg) 660

Mer information

Storlek

3kg